Takaisin etusivulle

Seuran ilmoitustaulu

Tällä sivulla seuran jäsenet voivat ilmoittaa kaikenlaisista asioista. Voi hakea yhteyttä jostain erityisestä asiasta kiinnostuneisiin, voi koota harrastusryhmää, kerätä matkaporukkaa jne. Tälle sivulle ei laiteta myynti, vuokraus yms. ilmoituksia. Ne kuuluvat kauppapaikalle.

Oman ilmoituksesi tälle sivulle voit laittaa lomakkeella, joka aukeaa tästä »

Ilmoituksesi käsitellään seuran toimistossa ja viedään ilmoitustaululle 1-3 toimiston aukiolopäivän aikana.

Ilmoitukset

Farosta Portimaoon

Hei!

Olemme tulossa 12.1. Lissabonista Faroon n. 16.30.
Olisiko kiinnostusta tulla samalla kyydillä lentokentältä Portimaoon?
Meitä on 2 henkilöä tulossa.

Talviterveisin Järvenpäästä
Pirjo Waris

Kiitos kaikille Bom Samaritano Alvorin lasten Joulukeräykseen osallistuneille!

Saimme pari pakettia vaille kaikki lahjat kasaan - ja lastenkoti lupasi hoitaa vielä viimeisen puuttuvan kalastajasalkun keräysvaroin - ja iso Kiitos tästä kuuluu monelle Suomi-Seuran jäsenelle. Kirsti Fleming auttoi kovasti. Kiitos Timo Fleminigille ja Maija Katilalle. Kiitos Suomi-kaupalle. Kiitos myös Juhani Vanteelle, joka lähti tänään joulupukiksi mukaan! (olisitte nähneet lasten ilmeet, kun Pai Natal saapui :) !) sekä kaikille ykstyisille lahjoittajille!!

Olette ihania,

Hyvää Joulua -ja Uutta Vuotta 2018!

Yt. Mia Heinonen

AA-kerhon toiminta jatkuu. Lue lisää tästä.