Kilpailut

Tervetuloa talven 2017-2018 kilpailuihin.


KILPAILUKUTSUT

Algarven Suomi-seuran mestaruuskilpailut pelataan 25.3.2018 alkaen klo 10:03 Pestanan Silves golf-kentällä.

Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli; ruotsalainen variaatio eli maksimilyöntimäärä kullakin väylällä on par + 5. Esimerkki: par 5 väylällä pelaaja lyö 9 lyöntiä, eikä loppua näy, niin pallo taskuun ja korttiin merkitään 10. Tämän muutoksen katsomme helpottavan ja nopeuttavan pelin sujumista.Vieraspelaajan (guest) greenfee on 59,00 euroa. Greenfee on ilmainen Pestanan pelioikeuden omistajille. Pestanan on ilmoittanut, etteivät CNIG- ja muut alennuskortit ole enää käytettävissä greenfeen maksuun. Pelimaksuna kerätään osallistujilta 3,- euroa palkintokuluja varten.
Seuran mestaruuskilpailut ovat tarkoitettu vain seuran jäsenille.

Naisten ja miesten sarjoissa palkitaan kolme parasta. Kummankin sarjan voittajat eli mestarit saavat vuodeksi haltuun komeat kiertopalkinnot. Lähimmäksi lippua/pallo reiässä pelataan yhdessä sarjassa.

Mestiksiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella 19.3.2018 mennessä.

Koska kisoihin on nykyisin ilmoittautuneita pelaajia enemmän kuin käytettävissä olevia lähtöaikoja, niin olemme päättäneet muuttaa pelaajien valintamenettelyä mestaruuskilpailussa. Entinen, "nopein käsi voittaa" -menettely korvataan pelaajan voimassa olevaan EGA- tasoitukseen perustuvaksi. Tällä menettelyllä on tavoite korottaa mestaruuskilpailut sille kuuluvaan arvoonsa ja innostaa pelaajia kehittämään golf-taitojaan, jotta osallistuminen mestiksiin olisi mahdollista.

Ilmoittautuneet pelaajat valitaan mukaan voimassa olevan EGA-tasoituksen mukaisessa järjestyksessä eli pienimmästä tasoituksesta lähtien. Silves on tarjonnut meille mestiksiin 48 lähtöaikaa. Olemme todenneet, että naisten määrä on ollut noin 1/3 osa pelaajista, joten naisten sarjaan valitaan 16 ilmoittautunutta pelaajaa ja miesten sarjaan vastaavasti 32 pelaajaa. 20.3.2018 julkaistaan ilmoittautuneista pelaajalistat siten, että mukana on myös tarpeellinen määrä varapelaajia mahdollisten viime hetken peruutusten takia.

Tervetuloa!

Vila Sol Golf-turnaus

KILPAILUTULOKSET »

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEET »