Työtä tarjolla

Voit jättää oman ilmoituksen tästä ›

Hoitoapua tarvitaan


Etsin muistisairautta sairastavalle ja nyt kätensä loukanneelle vaimolleni avustajaa auttamaan erilaisissa päivittäisissä askareissa.


Lisätietoa antaa Erik Lindqvist:

+358500499789
erikmattigustav@gmail.com

Ilmoituksen jättöpäivä 24.01.2018

Asiakaspalvelutyötä matkailun parissa

Asiakaspalvelutyötä tarjolla matkailun parissa ympärivuotisella työsopimuksella Albufeirassa.

Vaatimuksena suomen ja englannin kielen taito sekä kokemusta tietokoneen käytöstä.

Työaika arkisin 07.30 - 16.00.

Lisätietoja puhelimitse/SMS/WhatsApp: 911 574 981 arkisin klo 17.00 jälkeen


Ilmoituksen jättöpäivä 24.01.2018

Algarven Suomi-Seura etsii IT/tietojenkäsittely -harjoittelijaa kevääksi ja syksyksi 2018 sekä toimistoharjoittelijaa syyskuusta 2018 alkaen!

IT/tietojenkäsittelyn harjoittelu kestää vähintään 2kk ja sen voi aloittaa syyskuussa.

Toimistoharjoittelijan toivomme aloittavan syyskuussa. Harjoittelua voi jatkaa joulukuun loppuun.

Työ on järjestötyötä ja sen teko tapahtuu toiminnanjohtajan ja johtokunnan ohjeiden mukaisesti. Seuran jäsenet ovat pitkälti ikäihmisiä/eläkeläisiä, jotka viettävät talvet (tai asuvat) Portugalissa. Seuran toimisto sijaitsee Portimãossa, Praia da Rochan kaupunginosassa. Eniten tapahtumia on toimiston läheisyydessä, mutta työ voi viedä ympäri Algarvea. Aktiivisella 25 vuotta toimineella yhdistyksellä on lähes tuhat jäsentä. Algarven Suomi -seura toimii Algarven maakunnassa auttaen ja opastaen jäseniään Portugalissa elämisessä ja asumisessa sekä tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista myös järjestäen runsaasti erilaisia aktiviteettejä. Paras tapa tutustua seuran toimintaan on kotisivujen kautta: www.algarvensuomiseura.fi.


IT/Tietojenkäsittely harjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

Seuran kotisivujen uudelleen päivittäminen, joka sisältäisi sivujen ulkoasun muokkausta, sisällön tuottamista, käyttäjien poistamista ja aktivoimista. Lisäksi muiden käyttäjien koulutus, sekä kotisivujen käytöstä/ylläpitämisestä manuaalin tekeminen, joka tukisi käyttäjiä tulevaisuudessa. Tietokoneiden päivittämistä ja keskenään synkronointia sekä pilvipalvelun luomista. Lisäksi sähköpostin päivittämistä ja siivoamista. Sähköpostimarkkinointi -ohjelman päivittäminen ja mahdollisesti uuden luominen. ATK-tuen pitäminen seuran asiakkaille ja kurssien järjestäminen, kuten Tietokoneen käyttö -kurssi, mobiililaitteiden perusteet jne.


Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

Monipuolinen työ sisältää jäsenten ohjausta ja neuvontaa, viestinnän tehtäviä, retkien suunnittelua ja järjestämistä, harrastushetkien/tapahtumien suunnittelua ja vetämistä, esim. liikuntatapahtumat, luonto- ja kulttuurikäynnit yms. myös oman mielenkiinnon mukaan. Ohjaustehtävien lisäksi työ sisältää perustoimistorutiineja, kuten: sähköposti, puhelut, asiakasneuvonta, verkkosivujen päivittäminen, käteiskassa, alustava kirjanpito, jäsenrekisteri, uutiskirjeet yms. Harjoittelijalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenä on suomi, mutta työtehtävistä suoriutuminen vaatii myös kohtuullista englannin taitoa. Myös Portugalin (sekä kielen että maan) tuntemisesta on suuri etu. Vaikka töitä tehdään päivittäin suomalaisten kanssa, tulee portugalilainen toimintakulttuuri hyvin tutuksi.


Seura tarjoaa harjoittelijoille asuntoedun, mutta ei palkkaa. Asunto sijaitsee toimiston kanssa samassa talossa, joten työmatkaa ei käytännössä ole lainkaan. Asunto on ”soluasunto” eli harjoittelijat asuvat samassa asunnossa. Harjoittelijoilla on omat makuuhuoneet, mutta kylpyhuone, keittiö, olohuone ovat yhteistä tilaa.


Laita lyhyt esittely itsestäsi ja kerro mitä opintosi sisältävät sekä millaista harjoittelua tulisit suorittamaan sähköpostiimme: algarve.suomi@sapo.pt.