Työtä tarjolla

Voit jättää oman ilmoituksen tästä ›

Algarven Suomi-Seura etsii IT/tietojenkäsittely -harjoittelijaa syksyksi 2018 sekä toimistoharjoittelijaa syyskuusta 2018 alkaen!

Algarven Suomi-Seura etsii IT/tietojenkäsittely- sekä toimistoharjoittelijaa syksyksi 2018. Harjoittelu kestää vähintään 3kk ja toivomme sen alkavan syyskuussa. Työ on järjestötyötä ja sen teko tapahtuu toiminnanjohtajan ja johtokunnan ohjeiden mukaisesti. Seuran jäsenet ovat pitkälti ikäihmisiä/eläkeläisiä, jotka viettävät talvet tai asuvat vakituisesti
Portugalissa. Seuran toimisto sijaitsee Portimãossa. Eniten tapahtumia on
toimiston läheisyydessä, mutta työ voi viedä ympäri Algarvea. Aktiivisella 25 vuotta toimineella yhdistyksellä on yli 800 jäsentä. Seura toimii Algarven maakunnassa auttaen ja opastaen jäseniään Portugalissa elämisessä ja asumisessa sekä tiedottaen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Seura järjestää myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Paras tapa tutustua seuran toimintaan on kotisivujemme kautta: www.algarvensuomiseura.fi.

IT/Tietojenkäsittelyharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

• Seuran kotisivujen uudelleen päivittäminen, sisältäen sivujen ulkoasun muokkausta
  • Sisällöntuotantoa, käyttäjien poistamista ja aktivoimista
  • Muiden käyttäjien koulutusta sekä kotisivujen käytöstä/ylläpitämisestä ohjekirjan laatiminen tulevien käyttäjien avuksi
  • Tietokoneiden päivittämistä ja keskenään synkronointia sekä pilvipalvelun luomista
  • Sähköpostimarkkinointiohjelman päivittäminen ja mahdollisesti uuden luominen
  • ATK-tuen pitäminen seuran asiakkaille ja kurssien järjestäminen, kuten Tietokoneen käyttö -kurssi ja/tai Mobiililaitteiden perusteet - harjoittelijan toiveisiin ja opintoihin mukautuen

Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

• Perustoimistorutiineja kuten; sähköposti, puhelut, asiakasneuvonta, verkkosivujen päivittäminen, käteiskassa, alustava kirjanpito, jäsenrekisteri, uutiskirjeet
  • Monipuolisesti jäsenten ohjausta ja neuvontaa
  • Viestinnän tehtäviä
  • Retkien suunnittelua ja järjestämistä, harrastushetkien/tapahtumien suunnittelua ja vetämistä, esim. liikuntatapahtumat, luonto- ja kulttuurikäynnit yms. myös oman mielenkiinnon mukaan

Harjoittelijoilta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenä on suomi, mutta työtehtävistä suoriutuminen vaatii myös kohtuullista englannin taitoa. Myös Portugalin (sekä kielen että maan) tuntemisesta on suuri etu. Vaikka töitä tehdään päivittäin suomalaisten kanssa, tulee portugalilainen toimintakulttuuri hyvin tutuksi.

Seura tarjoaa harjoittelijoille asuntoedun, mutta ei palkkaa. Asunto on ”soluasunto” eli harjoittelijat asuvat samassa asunnossa. Harjoittelijoilla on omat makuuhuoneet, mutta kylpyhuone, keittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta seurassamme, laita lyhyt esittely itsestäsi ja kerro meille, mitä opintosi sisältävät sekä millaista harjoittelua tulisit suorittamaan sähköpostitse: algarve.suomi@sapo.pt.

Ilmoitus jätetty 24.04.2018

Etsitään lastenhoitajaa

Etsimme suomea puhuvaa lastenhoitajaa, auttamaan meitä kahden poikamme kanssa (2 ja 5 vuotiaat), kesäkuussa Portimaossa.

Tarjolla olisi satunnaista muutaman tunnin keikkaa, sopii hyvin vaikka nuorelle, jolla kokemusta lapsista.

Yhteydenotot sähköpostilla, whatsappilla tai soittamalla.

lauri.svahn (ät) gmail.com / +358 40 537 7416

Asiakaspalvelutyötä matkailun parissa

Asiakaspalvelutyötä tarjolla matkailun parissa ympärivuotisella työsopimuksella Albufeirassa.

Vaatimuksena suomen ja englannin kielen taito sekä kokemusta tietokoneen käytöstä.

Työaika arkisin 07.30 - 16.00.

Lisätietoja puhelimitse/SMS/WhatsApp: 911 574 981 arkisin klo 17.00 jälkeen

Ilmoitus jätetty 24.01.2018