Takaisin Seuran sivuille

Toimintatorstai

Tämän viikon toimintatorstaista tulee toimintalauantai! Paikalle saapuu vieraileva tietokilpailun pitäjä, jonka tietovisa on uusi ja yllättävä. Kaikki mukaan testaamaan tietonsa alkaen klo 19:00.

Toimintatorstai tuo nimensä mukaisesti erilaista toimintaa pimeisiin iltoihin kuten tietokilpailuja suomalaisten suosimaan Marianon baariin. Hannele ja Taisto vastaavat järjestelyistä sekä viihtyisästä tunnelmasta. Voittajille myös palkinnot. Tervetuloa vanhat ja uudetkin visailijat!

Seuratkaa tietoja toiminnasta nettisivuiltamme ja Finfosta sekä Marianon baarin ilmoituksista.

Milloin?

Seuran toimintakaudella torstaisin klo 19

Missä?

Portimão, Praia da Rocha Pastelaria do Mariano = Marianon baari = Mikkola Ed. Columbia, Rua Eng. Francisco Bivar, Praia da Rocha, 8500-809 Portimão 37⁰07’13.58” P 8⁰32’21.26” L