Takaisin »Etusivu»

Menovinkit ja linkit

Ehdota tälle sivulle uusi menovinkki. Avaa lomake »tästä»

MAALISKUUSSA

Algarven tapahtumaopas maaliskuu

Rantalentopalloa kaiken tasoisille!

HUOM! PERUTTU 15.3. JA 22.3.2018

Rantalentopalloa torstaisin klo 12:00 Ferragudon Praia Grandella:

Kenttä on heti portaiden juuressa vasemmalla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista, kaikentasoiset pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita - siispä rohkeasti kokeilemaan!

Lisätietoa antaa Reijo Kuosmanen:
+358 400 435 964
reijo.k.kuosmanen@outlook.com

ARTE DO SUL

Konsertteja kevätkaudella

Second Algarve Piano Festival

Fourth Concert:

Piano
Concerto No. 4, Op. 58 - Beethoven

TEMPO, Teatro Municipal de Portimão
Saturday, 24 March, 21h30
Soloist Artur
Pizarro
Conductor Nikolay Lalov
Orquestra Clássica
de Cascais


Fifth Concert:

Piano
Concerto No. 5, Op. 73 - Beethoven

TEMPO, Teatro Municipal de Portimão
Saturday, 7 April, 21h30
Soloist Artur Pizarro
Conductor Nikolay Lalov
Orquestra Clássica de Cascais


LIPUT: 15 €/hlö
Lippuja voi ostaa netistä Kulttuuriyhdistyksen sivuilta tempo.bol.pt .

TIEDOTE UUDESTA KULTTUURIYHDISTYKSESTÄ

Kapellimestari Armando Motan johdolla on Algarveen perustettu Cultural Society, Arte do Sul, mikä järjestää klassisen musiikin konsertteja TEMPO’ssa (Teatro Municipal de Portimãossa) noin kerran kuukaudessa. Alustava ensi kevään 2018 ohjelma sisältää Beethovenia ja on tämän viestin lopussa. Isompia konsertteja voidaan järjestää myös Arade Congress Centressä.


Arte do Sul (all rights reserved) on antanut Algarven Suomi-Seuralle luvan kääntää olennaiset osat toiminnastaan ja sen organisoinnista suomeksi. Näin Algarven Suomi-Seuran klassisesta musiikista kiinnostuneet jäsenet ovat tietoisia kyseisistä konserteista ja voivat siten päästä nauttimaan Algarven alueen huippu klassisesta musiikista.


Algarven kunnat eivät tue klassista musiikkia ja kuulijoista suuri osa on ulkomaalaistaustaisia. Arte do Sul on ns. non-profit järjestö ja kaikki tulot käytetään konsertteihin. Se pyrkii nyt aktivoimaan kaikki klassisen musiikin ystävät mukaan toimintaansa. Ennakoidakseen kysyntää paremmin Arte do Sul tarjoaa kuulijoilleen kahden tasoista jäsenyyttä: hopea ja kultajäsenyyttä. Hopeajäsenyys ei maksa mitään. Hopeajäsen saa tiedot kaikista konserteista. Kultajäsenyys maksaa 20 euroa vuodessa. Saat jäsenkortin ja voit varata liput ennakkoon ja alennuksia tiettyihin konsertteihin. Voit myös tehdä ehdotuksia tulevaksi ohjelmistoksi. Jäsenien ‘velvollisuus’ on ilmoittaa osallistumisestaan ja varata liput mahdollisimman ajoissa. Varattujen lippujen mahdollinen peruuttaminen on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen konserttia, muutoin ne joutuu myös maksamaan.


Arte do Sul jäsenrekisteri on tekeillä ja mahdollisuudesta liittyä hopea- ja kultajäseneksi informoidaan erikseen. Liput voi ostaa suoraan netistä ‘BOL’ tai kultajäsenet varaamalla ennakkoon annettavien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja www.artedosul.pt ja sähköpostilla: info@artedosul.pt.