Takaisin »Etusivu»

Menovinkit ja linkit

Ehdota tälle sivulle uusi menovinkki. Avaa lomake »tästä»

HUHTIKUUSSA

Algarven tapahtumaopas huhtikuu

Keppijumppaa huhtikuussa myös torstaisin!

Tiistain keppijumpan lisäksi vapaa-ajanohjaajaharjoittelijamme Katja ohjaa keppijumppaa torstaisin klo 10-11 Praia da Rochalla. Jumppakentän löydät laskeutumalla portaat rantahietikolle Turisti-infon vasemmalta puolelta.

Tervetuloa mukaan iloiseen jumppaan!

Rantalentopalloa kaiken tasoisille

Rantalentopalloa torstaisin klo 12:00 Ferragudon Praia Grandella:

Kenttä on heti portaiden juuressa vasemmalla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista, kaikentasoiset pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita - siispä rohkeasti kokeilemaan!

Lisätietoa antaa Reijo Kuosmanen:
reijo.k.kuosmanen@outlook.com

Kotkan Laulumiehet esiintyvät Portugalissa

Perinteikäs, jo vuonna 1935 perustettu kotkalainen mieskuoro Kotkan Laulumiehet vierailee Portugalissa, esiintyen Mikko Hauhiantaiteellisella johdolla Leiriassa 10.4. ja Cacémissa (Sintra) 13.4. Suurin osakuoron 40 laulajasta on mukana matkalla. Kotkan Laulumiehet ovat käyneetesiintymässä jo noin 20 eri maassa. Suomi-Portugali -yhdistys ry ja kaksiportugalilaista kuoroa toimivat kotkalaiskuoron Portugalin-vierailunyhteistyökumppaneina.

Leirian konsertti 10.4.2018 klo 21.00 on yhteiskonsertti maestro Nuno Almeidan johtaman tunnetun paikallisen isäntäkuoron,
vuonna 1946 perustetun Coro do Orfeão de Leirian kanssa.

Cacémin konsertti Sintran kaupungissa,
Lissabonin naapurissa 13.4.2018 klo 15.00, toteutetaan yhdessä Agualva-Cacémin
eläkeläisyhdistyksen ARPIAC:n (Associação de Reformados, Pensionistas e Idosos
de Agualva-Cacém) vuodesta 2003 lähtien toimineen ikäihmisten
kulttuuriakatemian (Academia Cultural/Universidade da 3ª Idade) kuorojen ja
musiikkiryhmien kanssa.

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Leirian konsertti tiistaina 10.4. klo 21.00:

Centro de Diálogo Intercultural de
Leiria: Igreja da Misericórdia. Rua Miguel Bombarda, nº 15. 2400-190 Leiria

Cacémin konsertti Sintrassa perjantaina
13.4. klo 15.00:

Igreja do Coração Imaculado de Maria

Rua do Coração Imaculado de Maria

2735-470 Cacém

Tervetuloa kuulemaan komeaa suomalaista
mieskuorolaulua!

Lisätietoja: http://kotkanlaulumiehet.fi/

TIEDOTE UUDESTA KULTTUURIYHDISTYKSESTÄ

Kapellimestari Armando Motan johdolla on Algarveen perustettu Cultural Society, Arte do Sul, mikä järjestää klassisen musiikin konsertteja TEMPO’ssa (Teatro Municipal de Portimãossa) noin kerran kuukaudessa. Alustava ensi kevään 2018 ohjelma sisältää Beethovenia ja on tämän viestin lopussa. Isompia konsertteja voidaan järjestää myös Arade Congress Centressä.

Arte do Sul (all rights reserved) on antanut Algarven Suomi-Seuralle luvan kääntää olennaiset osat toiminnastaan ja sen organisoinnista suomeksi. Näin Algarven Suomi-Seuran klassisesta musiikista kiinnostuneet jäsenet ovat tietoisia kyseisistä konserteista ja voivat siten päästä nauttimaan Algarven alueen huippu klassisesta musiikista.

Algarven kunnat eivät tue klassista musiikkia ja kuulijoista suuri osa on ulkomaalaistaustaisia. Arte do Sul on ns. non-profit järjestö ja kaikki tulot käytetään konsertteihin. Se pyrkii nyt aktivoimaan kaikki klassisen musiikin ystävät mukaan toimintaansa. Ennakoidakseen kysyntää paremmin Arte do Sul tarjoaa kuulijoilleen kahden tasoista jäsenyyttä: hopea ja kultajäsenyyttä. Hopeajäsenyys ei maksa mitään. Hopeajäsen saa tiedot kaikista konserteista. Kultajäsenyys maksaa 20 euroa vuodessa. Saat jäsenkortin ja voit varata liput ennakkoon ja alennuksia tiettyihin konsertteihin. Voit myös tehdä ehdotuksia tulevaksi ohjelmistoksi. Jäsenien ‘velvollisuus’ on ilmoittaa osallistumisestaan ja varata liput mahdollisimman ajoissa. Varattujen lippujen mahdollinen peruuttaminen on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen konserttia, muutoin ne joutuu myös maksamaan.

Arte do Sul jäsenrekisteri on tekeillä ja mahdollisuudesta liittyä hopea- ja kultajäseneksi informoidaan erikseen. Liput voi ostaa suoraan netistä ‘BOL’ tai kultajäsenet varaamalla ennakkoon annettavien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja www.artedosul.pt ja sähköpostilla: info@artedosul.pt.